Информационный сайт о диагностике и лечении гепатитов в Украине

В Харькове на гепатит дадут немного денег

В Харькове на гепатит дадут немного денег

На реалізацію програми «Інновації в пріоритетних напрямках розвитку галузі охорони здоров’я Харкова на 2011-2015 рр.» у 2012 р. з міського бюджету заплановано виділити 51 млн. 829,7 тис.грн. Про це на комісії з гуманітарних питань Харківської міськради повідомив директор Департаменту охорони здоров’я міськради Юрій Сороколат.

За його словами, більш 21,5 млн.грн. буде направлено на закупівлю інсуліну вітчизняного та імпортного виробництва для хворих на цукровий діабет. 9 млн.грн. підуть на забезпечення хворих медикаментами для лікування гемофілії, гепатиту С, хвороби Паркінсона, ниркової недостатності, епілепсії, патології зору, гострого порушення мозкового кровообігу, запальних хвороб кишечника, псоріазу, артриту та інших захворювань.

Більше 10,5 млн.грн. буде направлено на надання необхідних медичних послуг під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 р. з футболу. 3,9 млн.грн. підуть на погашення кредиторської заборгованості за 2010-2011 рр., яка утворилася в результаті проведення капремонту лікарень, а також закупівлі медобладнання до Євро-2012. Також 2 млн. 848 тис.грн. буде направлено на погашення кредиторської заборгованості за 2010 р. за придбання рентген-обладнання, а 1 млн. 120 тис.грн. піде на погашення заборгованості за 2011 р. за придбання флюорографічного обладнання.

Понад 2,5 млн.грн. буде направлено на капітальний ремонт базових комунальних установ охорони здоров’я, 1,2 млн.грн. — на поліпшення медико-технічного оснащення лікарень. Близько 2,7 млн.грн. підуть на впровадження нових технологій з надання медичної допомоги новонародженим та дітям першого року життя, а також на придбання препаратів для допомоги недоношеним новонародженим і для попередження виникнення раку шийки матки.

3 млн.грн. підуть на вдосконалення служби медичної статистики в системі охорони здоров’я міста, а також на придбання фотоальбомів для новонароджених Харкова.

Источник — http://www.sq.com.ua/ukr/news/ekonomika/07.02.2012/na_rozvitok_ohoroni_zdorovya_v_harkovi_vidilyat_ponad_50_miljoniv_griven/

Поделиться:

Статьи по теме:

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>