Информационный сайт о диагностике и лечении гепатитов в Украине

В Харкові студентам розкажуть про гепатит

У Харкові впродовж березня-травня 2011 року відбуватимуться флеш-моби з інформування студентів про небезпеку захворювання на гепатит С.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомляється на офіційному сайті Харківської обласної державної адміністрації.

У рамках проекту планується роз’яснювальна робота, проведення тематичних флеш-мобів біля провідних ВНЗ міста, розповсюдження листівок. Головною метою акції є попередження студентської молоді Харкова про загрозу захворювання на гепатит С і про необхідність уважного ставлення до свого стану здоров’я.

Підтриманий Міжнародним фондом «Відродження», проект «Поінформований – означає озброєний (інформаційно-просвітницька акція)» реалізовуватиме Харківський гуманітарний університет «Народна українська академія». У втіленні проекту планується участь Харківської міської студентської лікарні та органів студентського самоврядування вишів міста.

Джерело — http://health.unian.net/ukr/detail/216845

Поделиться:

Статьи по теме:

Нет комментариев

Трекбеки/Пинги

  1. Tweets that mention Гепатит С в Украине | В Харкові студентам розкажуть про гепатит -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by FAQhepatitis, Долкар. Долкар said: В Харкові студентам розкажуть про гепатит: TweetУ Харкові ...

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>